personalitete shqiptareThis is a featured page

[redaktoni] A


[redaktoni] B


[redaktoni] Ç


[redaktoni] D


[redaktoni] Dh


[redaktoni] E

Enver Hoxha 1908 - 1985
  • Edi Rama- Piktor, Politikan, Kryetar aktual i partisë Socialiste të Shqipërisë dhe njëherit kryetar i bashkisë së Tiranës.
  • Edi Shukriu - shkrimtare, arkeologe dhe historiane e antikës (Kosovë)

[redaktoni] F


[redaktoni] G


[redaktoni] Gj


[redaktoni] H


[redaktoni] I


[redaktoni] J


[redaktoni] K


[redaktoni] L


[redaktoni] M


[redaktoni] N


[redaktoni] O


[redaktoni] P


[redaktoni] Q


[redaktoni] R


[redaktoni] Rr


[redaktoni] S


[redaktoni] Sh


[redaktoni] T


[redaktoni] Th


[redaktoni] U


[redaktoni] V


[redaktoni] Xh


[redaktoni] Y


[redaktoni] Z


[redaktoni] Zh


[redaktoni] Shiko dheNo user avatar
tani-10
Latest page update: made by tani-10 , Jun 19 2008, 12:47 AM EDT (about this update About This Update tani-10 g - tani-10

1683 words added

view changes

- complete history)
Keyword tags: None (edit keyword tags)
More Info: links to this page

Anonymous  (Get credit for your thread)


There are no threads for this page.  Be the first to start a new thread.